Beige tassen

Beige is de kleur die vaak wordt gebruikt voor een licht bruine kleur. Vaak is dit een zandkleur maar er zijn veel verschillende nuances van de kleur beige. Kortom wil je een nieuwe tas in een lichte kleur, dan zit je met beige helemaal goed!

37 - 72 van 145 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Beige tas voor een rustige uitstraling

Een beige tas zal in veel gevallen een rustige en natuurlijke uitstraling met zich meebrengen. Beige is één van de neutralere kleuren waardoor het je ogen minder vermoeit. Beige wordt gezien als een variatie van de kleur bruin. Deze kleur brengt veiligheid, betrouwbaarheid, warmte en gezelligheid met zich mee volgens de kleurenpsychologie. Naast dat al deze eigenschappen een mooie bijkomstigheid zijn, is het combineren van je tas wel net zo belangrijk. Door te kiezen voor een beige tas kun je goed combineren met zowel lichte als wat donkere kleuren. Op deze manier zorg je ervoor dat je outfit helemaal af is!

Verschillende beige tassen

Het assortiment beige tassen is zeer verschillend. Je kunt gaan voor een kleine crossbody tas maat ook voor een mooie beige shopper. Ook is er een ruime keuze in het materiaal voor jouw beige tas. Ga jij voor (imitatie) leer, gerecycled materiaal of toch polyester of nylon?