Travelbags.nlTravelbags logo

Tassen

Op zoek naar een nieuwe tas? Bij Travelbags vind je precies wat je nodig hebt! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan handtassen, schoudertassen en crossbody tassen voor zowel dames als heren. Wil je snel van je nieuwe tas genieten? Bestel vandaag voor 22:59 en ontvang hem al de volgende werkdag!

37 - 72 van 2.760 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Soorten tassen

Bij Travelbags heb je keuze uit tassen in alle vormen en maten. Of je nu een stijlvolle beige handtas, een zwarte schoudertas of een grote leren shopper met rits zoekt, in ons uitgebreide assortiment vind je de tas die perfect bij jou past!

Een tas voor elke gelegenheid

Een tas is een onmisbaar accessoire in het dagelijks leven. Je neemt er een mee naar school, gebruikt een werktas om je spullen netjes mee te nemen naar kantoor, of kiest een glitter tas voor een avondje uit.

Verschillende merken

Valentino is een populair merk met een stijlvolle collectie tasjes. Of je nu een klein tasje zoekt dat geschikt is voor een bruiloft of als festival tasje, bij Valentino vind je zeker iets dat past! Wil je liever investeren in een leren tas? Ontdek dan de collecties van Cowboysbag en Burkely. De stevige tassen van deze merken hebben een unieke, tijdloze uitstraling en gaan dankzij de uitstekende kwaliteit jarenlang mee.

Tassen in de sale

Wil je een schooltas of rugzak kopen voor een scherpe prijs? In onze sale vind je tassen van topmerken met geweldige kortingen. Scoor jouw nieuwe favoriet vandaag nog!