Zwarte schooltassen

73 - 108 van 265 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De perfecte optie voor elke dag 

Een zwarte schooltas is perfect voor dagelijks gebruik. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken als schooltas voor de basisschool, middelbare school, maar ook voor je studie. Je combineert een zwarte schooltas met elke outfit en hij wordt niet snel vies. Bij Travelbags vind je een ruim aanbod aan zwarte schooltassen van diverse merken zoals Eastpak, The North Face en Fjallraven. Naar welk model zwarte schooltas je ook op zoek bent, bij Travelbags is altijd een perfecte match te vinden.  

Een zwarte schooltas op de rug 

Zwarte schooltassen zijn in verschillende modellen te kiezen. Een rugzak is de meest populaire optie als het gaat om een schooltas. Een rugzak is prettig op de rug te dragen dankzij de verstelbare en meestal gevoerde schouderbanden. Dit is ideaal wanneer je de tas voor een langere tijd op de rug moet dragen, bijvoorbeeld wanneer je naar school fietst. Zwarte school rugzakken verkopen wij in verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een school rugzak met één groot hoofdvak en een klein ritsvakje of juist voor een rugzak met meerdere organisatievakken. Daarnaast kun je kiezen voor een zwarte schooltas met of zonder laptopvak. Dit is handig wanneer je een laptop of tablet mee moet naar school. Heb je meer inspiratie en tips nodig voor het kiezen van een nieuwe schooltas? Bekijk deze pagina met ons advies voor het kiezen van jouw nieuwe zwarte schooltas.  

Niet alleen een schooltas 

Zwarte schooltassen zijn perfect voor de middelbare school, maar ze kunnen ook ideaal worden gebruikt als werktas of als tas voor je studie. Je kunt kiezen voor een zwarte rugzak, maar een zwarte schoudertas is ook een goede optie. Een schoudertas kun je uitzoeken in een klassiek design van leer of juist in een stoer model. Een tas voor je studie moet aan andere eisen voldoen dan een schooltas voor de middelbare school. Vaak heb je minder ruimte nodig, omdat je niet veel boeken mee moet. Hier vind je meer tips voor het uitzoeken van een zwarte schooltas voor je studie.