Peuter schooltassen

Een stoere tas voor stoere jongens of een schattige tas voor lieve meisjes? Als je op zoek bent naar een peuter schooltas dan ben je bij Travelbags aan het goede adres. Laat je verrassen door de nieuwste collecties van toonaangevende merken. Met welke schooltas maakt jouw zoon of dochter de blits bij de opvang?

217 - 245 van 245 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een schooltas voor de allerkleinsten 

Een schooltas voor peuters vind je bij Travelbags. Of je kleintje nu naar de peuterspeelzaal gaat of naar het kinderdagverblijf, een eigen schooltas is ideaal. Hierin kan je kind zijn eigen broodtrommel, drinkfles en andere kleine spullen meenemen. Kies je een peuter schoolrugzak of juist een school schoudertas? Waar je ook naar op zoek bent, bij Travelbags ben je aan het juiste adres. Wij verkopen peuter schooltassen van topmerken zoals Affenzahn, Trixie en Little Legends.

Comfortabel op de rug of over de schouder? 

Peuter schooltassen komen voor in rugzak design en in schoudertas design. Een rugzak zit comfortabel op de rug en zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig is verdeeld over de rug van je kleintje. Een schoudertas is gemakkelijk mee te nemen en over de schouder te hangen. Het is belangrijk dat je een peuter schooltas kiest die ruim genoeg is voor het meenemen van dagelijkse spullen. Een peuter schooltas kan ook gebruikt worden wanneer je kleintje voor het eerst naar de basisschool gaat. Een schooltas voor de basisschool moet over het algemeen aan dezelfde eisen voldoen als een tas voor de peuterspeelzaal. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan onze adviespagina met tips voor het uitzoeken van een basisschool schooltas.

Koop je peuter schooltas bij Travelbags 

Bij Travelbags bieden we de leukste en meest comfortabele peuter rugzakken. Heb je een product besteld, maar ben je toch niet helemaal tevreden? Ook dan staan we voor je klaar en kun je de peuter schooltas uiteraard aan ons terug sturen. In onze winkels hebben we ook een ruim aanbod aan peuter schooltassen. Kom langs in één van onze winkels  om enkele peuter schooltassen in het echt te bekijken. Hier kun je meerdere peuter schooltassen met elkaar vergelijken en in detail bekijken. Ons winkelpersoneel staat daarnaast klaar om je te helpen bij het maken van een keuze en al je vragen te beantwoorden.