School handtassen

Een school handtas is een stijlvolle en elegante keuze. De tas draag je in de hand of over de schouder wanneer de tas is voorzien van een afneembare schouderriem. Je kunt kiezen voor een klassiek model of juist voor een stoere school handtas. De opties zijn eindeloos. In ons assortiment vind je school handtassen van diverse merken zoals Burkely, Cowboysbag en Wimona.

73 - 108 van 172 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Leren school handtassen 

Veel school handtassen zijn vervaardigd uit leer. Leer is een stijlvol materiaal dat alleen maar mooier zal worden met de tijd. Hierdoor krijgt je tas karakter. Een merk als Cowboysbag gebruikt hoogwaardig leer voor hun tassen. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. Is een leren tas iets voor jou, maar wil je meer tassen zien dan alleen onze school handtassen? Bekijk dan onze volledige collectie leren tassen.  

Welk formaat kies jij? 

School handtassen komen voor in diverse modellen en formaten. Zo zijn er opties met laptopvak of zonder en bijvoorbeeld tassen met veel vakjes of juist één groot vak. De keuze is groot en hierdoor is het goed om te bedenken wat jouw eisen zijn voor een school handtas. Wanneer je veel spullen mee moet elke dag, is het goed om te kiezen voor een tas met veel opbergruimte. Hoe groot moet de tas zijn? Wij geven hier advies over op deze adviespagina.  

Koop je school handtas bij Travelbags 

Bij Travelbags is voor iedereen een school handtas te vinden. Heb je een tas op het oog, maar heb je hier nog enkele vragen over? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen we je graag bij het uitzoeken van een school handtas die bij jou past. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel je school handtas snel en gemakkelijk op Travelbags.nl en dan zorgen wij ervoor dat jij snel je school handtas kan dragen naar school. Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop kun je deze binnen 30 dagen retourneren.