Koffers en Tassen Sale

In onze sale koop je tassen, koffers, rugzakken, schooltassen, portemonnees en overige accessoires van alle topmerken met flinke korting.

73 - 108 van 2.221 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Zebra Trends
34,9049,95
Zebra Trends
20,9029,95
SUMMER DEALS
SUMMER DEALS
SUMMER DEALS
Michael Kors
191,90274,95
Michael Kors
179,90224,95
Michael Kors
218,90394,95
Michael Kors
211,90324,95
Michael Kors
227,90324,95

In onze sale koop je tassen, koffers, schooltassen, rugzakken, damestassen, portemonnees en overige (reis)accessoires van diverse topmerken met flinke korting. Shoppen, daar houden we toch allemaal van? Profiteer als prijsbewuste koper van aanbiedingen van vele topmerken. In onze sale scoor je nu favoriete koffer, tas of accessoire voor een prikkie van bekende merken. Bekijk snel de artikelen in de sale bij Travelbags!

Assortiment tassen sale

In onze tassen outlet is voldoende keus in kwalitatief goede producten voor een nog betere prijs. Kies voor een harde of zachte reiskoffer met twee of vier wielen. Of neem voor een klein tripje een handbagage trolley. Nog geen tas voor je laptop? Scoor nu een goedkope laptoptas. Er zijn verschillende schooltassen verkrijgbaar, deze zijn uiteraard ook in onze outlet met een flinke korting te vinden. Rugzakken zijn voor veel verschillende gelegenheden te gebruiken, helemaal leuk als je ze voor een leuk prijsje kan bemachtigen. Daarnaast zijn er ook nog steeds trendy tassen in onze sale te vinden. Ga voor een elegante handtas, clutch of schoudertas. Stijlvol geld uitgeven kan gemakkelijk met een portemonnee uit de sale. Shop die goedkope tas of koffer in onze online tassenwinkel, want onthoud OP=OP!

Bestel goedkope tassen en goedkope koffers in de Travelbags sale

Goedkope koffer, tas of accessoire online bestellen? Op de salespagina in onze webshop zijn ze te vinden. Ook sale artikelen worden zonder problemen bij je thuisbezorgd. Bestel bij Travelbags en krijg jouw pakketje razendsnel in huis. Heerlijk toch om snel te kunnen genieten van je koopjes! Onverhoopt toch niet tevreden met de aankoop? Ook artikelen uit de outlet kunnen binnen 30 dagen retour worden gezonden.