Laptop rugzakken voor dames

829 - 864 van 1.189 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Sandqvist
154,90179,00

Een laptop rugzak voor elke dame 

Op zoek naar een dames rugzak met opbergruimte voor je laptop? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan laptop rugzakken voor dames, van stoer tot elegant en van klein tot groot. Je vindt ze van merken zoals Eastpak, Fjallraven, Rains en nog veel meer! Voor elke gelegenheid is er een geschikte laptop rugzak voor dames te vinden.  

Bescherm je laptop 

Een laptop rugzak is perfect wanneer je een laptop mee naar school of werk moet. De laptop rugzak voor dames heeft een geïntegreerd laptopvak. Wanneer je de afmetingen van je laptop weet, kan je een laptop rugzak uitzoeken die hier bij past. De meeste laptopvakken zijn gewatteerd wat zorgt voor extra bescherming van je laptop. We hebben rugzakken met een afgesloten laptopvak, maar ook rugzakken met een laptopvak in het hoofdvak. Wat past het beste bij jouw wensen? 
Ben je op zoek naar een laptoptas, maar twijfel je of een rugzak de juiste keuze is? Wij hebben een ruim aanbod aan dames laptoptassen. Je vindt hier laptop rugzakken voor dames, maar ook laptop schoudertassen en handtassen.  

Een dames laptop rugzak voor school of werk 

De laptop rugzak voor dames is dé ideale rugzak voor school of je studie. We verkopen laptop rugzak van verschillende formaten. Soms is het lastig om te bepalen hoe groot jouw schooltas moet zijn. Heb je hier hulp bij nodig? Lees dan ons advies voor het kiezen van het juiste formaat schooltas.  

Een laptop rugzak voor dames is ook perfect als werktas te gebruiken.

Een rugzak is praktisch in gebruik en draag je comfortabel op de rug. Dit is perfect wanneer je op de fiets naar werk gaat of wanneer je veel op stap moet. Dankzij een stevig handvat aan de bovenzijde pak je de tas gemakkelijk op en draag je hem ook prettig in de hand.