Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,345 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Reistas kopen?

Een weekend weg of een korte reis op de planning staan? Een reistas of weekendtas is licht in gewicht, flexibel en eenvoudig te vervoeren. Kortom, de ideale reisgenoot voor een (korte) reis. Koop jouw reistas online dankzij het uitgebreide assortiment van Travelbags.

1,012 artikelen
Meest verkocht
Ortlieb X-Plorer L 59L red
Satch Sport Duffle grey ray
Satch Sport Duffle black volcano
Satch Sport Duffle black bounce
7 reviews
  37,90 39,99
  Satch Sport Duffle phantom

  Voor 22:59 besteld, morgen in huis

  Gratis verzending vanaf 20,-

  Gratis retour

  Satch Sport Duffle awesome blossom
  Satch Sport Duffle frame game
  Satch Sport Duffle green compass
  Satch Sport Duffle ocean dive
  Satch Sport Duffle space race
  Satch Sport Duffle phantom2
  Sandqvist Tyre Travel Backpack navy
  Sandqvist Hannes Duffle black
  Sandqvist Hannes Duffle navy
  Sandqvist Tyre Travel Backpack beluga
  Sandqvist Tyre Travel Backpack black
  Sandqvist Zack Travel Backpack black
  Thule Subterra Luggage 70 mineral
  1 reviews
   249,00 299,00

   Een reistas met wielen

   Reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Reistassen met wielen zijn ideaal voor een weekendje of klein weekje weg. Door de wielen en trekhandvat is de reistas eenvoudig te vervoeren, vooral wanneer er een eind gelopen moet worden met de bagage. De reistassen met wielen kunnen ook prima aan de hand gedragen worden. Enkele reistassen met wielen hebben ook schouderbanden zodat deze ook als rugzak gedragen kan worden. De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Of er gekozen wordt voor een reistas met wielen, sportief of zakelijk. In het uitgebreide assortiment is er ongetwijfeld een favoriet te vinden.

   Reistassen zonder wielen

   Een reistas zonder wielen is ideaal om te gebruiken als weekendtas, sporttas of om mee te nemen als handbagagetas in het vliegtuig. Veel reistassen zijn ook geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig, kies voor een van onze handbagage reistassen. Al deze handbagage reistassen voldoen aan de IATA norm. Dit betekent dat deze handbagage reistassen mee mogen in de cabine als handbagage. Er kan verschil per luchtvaartmaatschappij in het formaat. Controleer bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij het geschikte maximale formaat van de reistas om er zeker van te zijn dat deze mee mag in de cabine. Alle reistassen uit het assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Travelite reistassen hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Uiteraard zijn er ook Samsonite reistassen in ons assortiment te vinden. Met name op gebied van innovatie en uitstekende kwaliteit zijn de reistassen van Samsonite perfect.

   Reistas online kopen? Bekijk de collectie!

   Bij Travelbags.nl is een uitgebreide collectie reistassen met wielen en reistassen zonder wielen verkrijgbaar van diverse topmerken. Daarnaast natuurlijk een uitgebreid assortiment weekendtassen, handbagage reistassen en sporttassen in diverse kleuren en formaten. Bestel de reistas die het beste bij je past en ga zorgeloos op reis! Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!