Reisenthel Rugzakken

Met een comfortabele en praktische rugzak van Reisenthel ga je stijlvol op pad.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de nieuwe Reisenthel collectie

Het merk Reisenthel is sinds 1971 al een groot succes dankzij de praktische shoppermand. Peter Reisenthel weet creativiteit, geestdrift en kennis van zaken te combineren tot een uitgebreide collectie tassen en andere producten. Functionaliteit en design maken het leven makkelijker en mooier volgens het merk. Ook de rugzakken van Reisenthel zijn praktisch, comfortabel en functioneel in gebruik. Zoals het merk zelf benoemd: 'Keep it easy'.

Praktische en comfortabel rugzakken van Reisenthel

De ideale metgezel voor verschillende gelegenheden is een rugzak uit de collectie van Reisenthel. De rugzakken zijn dankzij het slimme ontwerp en de verschillende draagmogelijkheden prettig te dragen. De rugzakken zijn te herkennen aan de opvallende prints, kleurgebruik en modellen. Of je nu boodschappen gaat doen of de tas in het dagelijks leven gebruikt, met een Reisenthel rugzak beleef je dagelijks veel plezier. De rugzak biedt voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse benodigdheden. Liever de rugzak gebruiken als laptoptas? Ook dat is geen probleem! Dankzij het sterke polyester materiaal zijn de tassen waterafstotend en is de rugzak comfortabel op de rug te dragen.

Shop Reisenthel rugzakken online bij Travelbags.nl

De rugzakken van Reisenthel zijn net zoals de totaalcollectie van het merk opvallend in kleurgebruik en prints. De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende tas in de Reisenthel collectie te vinden.