Rains reistassen

Het deense Rains staat bekend om het ontwerpen van comfortable maar moderne reistassen voor de actieve reizigers.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Rains
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 29 van 29 artikelen

Aanbevolen

Rains reistassen

In Denemarken is regen geen onbekend fenomeen en daar speelt het merk slim op in. Rains ontwerpt allerlei waterproof producten die zorgen dat zowel de mens als de spullen droog blijven in allerlei weersomstandigheden. Het waterdichte aspect van de items worden gecombineerd met minimalistische, Scandanavische designs en duurzame materialen. Iedereen wil de producten van het deense merk.

Waterdichte reistassen

Zoals de merknaam het al zegt, de tassen van Rains kunnen tegen een stootje. Het maakt niet uit waar de reis heen gaat, de waterdichte reistassen van het merk zorgen dat je spullen droog blijven. De tassen zijn stuk voor stuk voorzien van een stevige waterafstotende rits zodat je ten alle tijde bij je waardevolle spullen kunt komen. Naast het waterafstotende aspect, zijn de tassen ook nog eens ruim opgezet en hebben een stijlvolle uistraling. Deze knappe tassen hebben een minimalistisch en Scandinavisch design die past bij iedere modebewuste reiziger.

Rains reistassen shop je online bij Travelbags.nl

De reistassen van het deense Rains kunnen niet ontbreken in de collectie reistassen op Travelbags.nl. Het merk heeft verschillende soorten, maten en kleuren te bieden. De prachtige collectie reistassen of andere items van Rains shop je veilig en snel op Travelbags.nl