Portemonnees met telefoonvak

Heb je geen zin om een telefoon én een portemonnee los van elkaar mee te nemen? Dan biedt een portemonnee met telefoonvak uitkomst. In deze portemonnees is naast geld en pasjes ook meer dan genoeg ruimte voor je telefoon in het speciale vak. In ons assortiment vind je portemonnees met telefoonvak van verschillende topmerken. Voor welke ga jij?

Filteren
Je gekozen filters
Telefoonvak: Ja
Materiaal
Geslacht
Telefoonvak
Muntvak sluiting
Prijs

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Portemonnees met telefoonvak: een multifunctionele eyecatcher  

Met een portemonnee met telefoonvak sla je twee vliegen in één klap. Met deze portemonnee kun je namelijk makkelijk en veilig je telefoon vervoeren, zonder dat dit ten koste gaat van ruimte voor brief- en muntgeld. Bovendien bieden portemonnees met een telefoonvak ruimte voor redelijk veel pasjes. In ons assortiment vind je portemonnees met een telefoonvak in uiteenlopende maten, kleuren en prijsklassen. Laat je verrassen door MOSZ Phone Bag. Dit topmerk weet dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak te bieden.  

Het populairste materiaal voor een portemonnee met telefoonvak 

Het meest gebruikte materiaal voor onze portemonnees met telefoonvak is zonder twijfel leer. In ons assortiment vind je portemonnees met een telefoonvak van verschillende leersoorten. Kunstleer is bijvoorbeeld geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is daarentegen een goedkopere leersoort die ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Naast deze voorbeelden biedt Travelbags nog veel meer leersoorten. Wil je hier meer over weten voor je een keuze maakt voor jouw portemonnee met telefoonvak? Neem dan een kijkje op onze adviespagina over leer.    

Koop jij je portemonnee met telefoonvak bij Travelbags? 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Heb je een vraag over een specifieke portemonnee met telefoonvak, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte portemonnee met telefoonvak. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de portemonnee met telefoonvak eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Voor welke ga jij?