Piquadro Urban

De tassen uit de Piquadro Urban serie zijn officiele partner van het Red Bull Racing Formule 1 team. Een van de rugzakken uit de collectie wordt wekelijks gedragen door onze eigen Max Verstappen! Ontdek de hele Piquadro Urban collectie.

Piquadro Urban x Max Verstappen

Het Italiaanse merk Piquadro weet ieder seizoen weer een prachtige collectie exclusieve, leren tassen te produceren voor zowel mannen als vrouwen. De Piquadro collectie bestaat onder andere uit zakelijke laptoptassen, werktassen, rugzakken en portemonnees. Zakelijke trip voor de boeg? Dan neem je moeiteloos een van de exclusieve trolleys of koffers mee aan je zijde. Ook wanneer je in stijl op reis wil heeft het merk ongetwijfeld een favoriete reisbagage in de collectie. Het merk weet een perfecte balans te creeren tussen design en functionaliteit, wat overigens in de hele collectie duidelijk is terug te zien. Piquadro weet kwaliteit, design en innovatie perfect te mixen met technologie. De Urban collectie van Piquadro weet dit goed uit te stralen. De Urban serie van Piquadro is officieel partner van het officiele Red Bull Racing Formule 1 team. Onze eigen Max Verstappen zie je wekelijks voorbij schitteren met een van de Urban rugzakken uit de collectie.

Stijlvol en exclusief

De Urban collectie van Piquadro is exclusief, stijlvol en stoer. Deze collectie bestaat uit rugzakken en schoudertassen voor mannen. De tassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse benodigdheden, zoals je laptop, A4-documenten en je overige spullen. Kenmerkend aan deze collectie is de stoere uitstraling en het gebruik van exclusief hoogwaardig leer. Stijlvol en sportief naar je werk is met een van de tassen uit de Urban collectie van Piquadro geen enkel probleem! Deze exclusieve Max Verstappen collectie is verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Veel plezier met shoppen!