Piquadro trolleys

In stijl op (zaken)reis? Ontdek dan de exclusieve en veelzijdige collectie trolleys van het Italiaanse merk Piquadro! De Piquadro trolleys bieden de perfecte combinatie tussen design, functionaliteit en innovatie. De trolleys van het prachtige Italiaanse merk zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren, zodat er voor elk type reis een passende metgezel is te vinden. Ontdek de Piquadro trolleys online bij Travelbags.nl. 

1 - 23 van 23 artikelen

Aanbevolen

Piquadro trolley kopen?

Wil jij in stijl op reis? Ontdek dan de trolleys van het Italiaanse merk Piquadro! De Piquadro trolleys hebben de perfecte mix tussen innovatie, design en functionaliteit. Ook dit is terug te zien in de koffers en trolleys van het merk. Het Italiaanse merk is al jaren een begrip in de reisbagage en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van high-tech tassen, laptoptassen, koffers en trolleys. De Italiaanse vakmanschap is ook duidelijk terug te zien in de collectie van het merk. Met oog voor detail weet het merk een prachtige collectie ontwikkelen. 

Exclusieve trolleys van Piquadro

De trolleys van Piquadro zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een trolley voor je zakelijke trip, een weekendje weg of een lange vakantie: Piquadro heeft ongetwijfeld een metgezel in de collectie! De trolleys van Piquadro worden gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, functies en constructies. Dit maakt een Piquadro trolley een aankoop voor het leven. De trolleys en koffers van zijn betrouwbaar en hebben stuk voor stuk een exclusieve uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een handbagage koffer, zachte koffer of een grote koffer: ga voor een Piquadro trolley! 

Piquadro trolleys shop je bij Travelbags.nl

Ben jij op zoek naar een exclusieve trolley voor je volgende (zaken)reis? Ontdek dan de veelzijdige collectie trolleys van Piquadro! De Piquadro trolleys zijn eenvoudig en snel te bestellen bij Travelbags.nl, dé specialist in koffers en tassen! Ervaar de uitmuntende kwaliteit van dit prachtige Italiaanse merk!