Osprey Poco

Gezellig met de kleine op stap? Met een kinderdrager uit de Osprey Poco serie weet je zeker dat de kleine comfortabel met je mee op stap kan. Bestel eenvoudig hier je kinderdrager, want met een Poco kinderdrager begin jij je wandelavonturen goed!

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Osprey

In 1974, in California, is het merk Osprey opgericht door Mike Pfotenhauer. Het begon met het maken het zelf maken van daypacks en backpacks voor klanten in Santa Cruz. Door de persoonlijke visie van Mike of innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit te maken, is het merk gaandeweg uitgegroeid tot een van de bekendste outdoor merken. Met de tassen van Osprey zijn de hoogste bergen beklommen en de meest afgelegen gebieden bezocht.

Poco: Perfect voor ouder en kind

Met een kinderdrager uit de Poco serie van Osprey kun jij gezellig met je kleine genieten van een lange wandelingen. De kinderdragers in deze serie zijn zo ontworpen dat het voor zowel ouder als kind heel comfortabel zit. Door het gebruik van bijvoorbeeld een heupband zorg je er als ouder voor dat je het gewicht van de kinderdrager goed kunt verdelen. Niet alleen zijn de kinderdragers enorm comfortabel, ook biedt de kinderdrager veel opbergruimte. Deze vakken kun je gebruiken voor de spullen die zowel jij als ouder als je kind graag bij de hand heeft.

Osprey Poco bij Travelbags

Heb jij jouw nieuwe Poco kinderdrager gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Met de snelle leveringen zullen jij en je kind snel kunnen genieten van de gezamenlijke wandelingen. Heb toch nog een specifieke vraag? Onze klantenservice helpt je graag deze vraag te beantwoorden.