Ortovox

De backpacks van Ortovox zijn er voor iedereen en elk avontuur. Met een Ortovox rugzak kun jij het avontuur gaan opzoeken en mooie momenten gaan beleven. Bekijk hier het Ortovox assortiment bij Travelbags en laat je avontuur beginnen!

1 - 36 van 72 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ortovox

Ortovox is een toonaangevend merk in de bergsport en outdoor-industrie. Het Duitse bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige berguitrusting en technische kleding. Ortovox is vooral bekend om zijn innovatieve lawineveiligheidsproducten, zoals lawinepiepers, lawine-airbags en lawineschoppen. Ze streven ernaar om de veiligheid van bergbeklimmers en skiërs te vergroten en bieden producten van hoge kwaliteit die betrouwbaarheid en functionaliteit combineren. Ortovox heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en streeft naar milieuvriendelijke productieprocessen. Met hun uitgebreide assortiment aan producten is Ortovox een favoriet merk geworden onder outdoor liefhebbers en professionals in de bergen.

Ortovox rugzakken

Bij Travelbags vind je veel verschillende rugzakken van Ortovox. De backpack zijn er in verschillende kleuren en formaten. Deze backpacks zijn gemaakt voor het extreme, zoals bergbeklimmen en skiën. Door gebruik te maken van de beste materialen, nieuwste features en gemaakt voor alles kun je met een Ortovox rugzak alles aan. De backpacks zijn gemaakt voor zowel de winter als de zomer. Voor de veiligheid hebben alle backpacks een geïntegreerd Ortovox emergency card. Want hoe voorzichtig je ook bent, er kan altijd wat gebeuren. Kortom, een Ortovox rugzak is er voor elk avontuur. Naast de rugzakken vind je bij Travelbags ook regenhoezen en een net voor je helm.

Ortovox bestellen bij Travelbags

Heb jij jouw ultieme Ortovox backpack gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Toch nog een vraag of advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag!