Olivia Lauren

Olivia Lauren maakt originele tassen voor actieve vrouwen. Door design in dienst te stellen van de praktische aspecten, zijn de producten bekend geworden over de hele wereld. Laat je verrassen door de originele trolleys van Olivia Lauren, die ook als handtas kunnen fungeren.

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Olivia Lauren

Bij het Belgische Olivia doen ze het net wat anders. Door stijlvol design in dienst te stellen van de functionele aspecten, zijn de producten over heel de wereld bekend geworden. Of het nu gaat om elegante handtassen, veelzijdige trolleys of chique accessoires, Olivia Lauren staat voor elegant design. Met een wereldwijde reputatie voor kwaliteit en innovatie blijft Olivia Lauren gaan voor eigentijdse elegantie. Ontdek de tijdloze ontwerpen van Olivia Lauren en omarm de perfecte combinatie van vorm en functie.

Olivia Lauren trolleys

De trolleys van Olivia Lauren zijn er in verschillende unieke ontwerpen. Ga je voor een neutrale beige kleur of een opvallende blauwe kleur? Alle trolleys zijn voorzien van een trekstang en wieltjes waardoor jij je tas overal eenvoudig mee naartoe kan krijgen. De trekstand is telescopisch waardoor  de tas ook als handtas gebruikt kan worden. Door het 17” laptopvak zijn de trolleys van Olivia Lauren perfect om te gebruiken voor werk. Ontdek de diverse collectie online bij Travelbags.