O My Bag

Op zoek naar een stijlvolle tas of portemonnee die ook nog eens de wereld een stukje mooier maakt? Het Nederlandse merk O My Bag biedt een grote collectie leren tassen en portemonnees. Deze collectie is niet alleen enorm smaakvol, maar ook gemaakt uit liefde voor mens en milieu. O My Bag vindt het heel belangrijk dat de modieuze tassen en portemonnees worden geproduceerd op een eerlijke en duurzame manier.

1 - 36 van 44 artikelen

Aanbevolen
O My Bag Hayden Shoulderbag black
Nieuw merk
O My Bag Laura Shoulderbag cognac
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk
Nieuw merk

O My Bag: Gemaakt voor mens en milieu

O My Bag is een Nederlands bedrijf met twee fysieke winkels in Amsterdam. Het merk is na een lang proces B Corp Certified. Dit houdt in dat O My Bag onderdeel is van een groep bedrijven dat wereldwijd de wereld op een positieve manier wil veranderen. O My Bag doet dit door veel aandacht te geven aan mens en milieu. Alle tassen en portemonnees worden op een eerlijk en duurzame manier geproduceerd in India. Duurzaamheid is voor O My Bag heel belangrijk. Dit is niet alleen belangrijk tijdens het productieproces, maar ook tijdens de levensduur van O My Bag tassen en portemonnees. Daarom worden alle producten gemaakt om een leven lang plezier van te hebben, en is de fabrieksgarantie maar liefst 30 jaar! Voor O My Bag zijn veilige werkplekken, gelijke kansen voor mannen en vrouwen, een positieve sfeer, eerlijke salarissen en mogelijkheden voor scholing en trainingen heel belangrijk. Hier wordt dan ook veel aandacht en tijd aan besteedt. Zo heeft O My bag gezorgd voor 864 eerlijke banen, is 100% van de verzending CO2 neutraal en heeft het voor 12916 mensen door middel van sociale projecten het leven op een positieve manier verbeterd. Deze indrukwekkende cijfers lopen nog steeds op!

O My Bag: Stijlvolle tassen en portemonnees

Doordat mens en milieu bij O My Bag centraal staan heeft het merk een aantal stijlvolle collectie uitgebracht. Een aantal kenmerkende collecties voor O My Bag zijn de: Audrey, Emily, Harper en kate serie. Elke collectie heeft een eigen unieke stijl. Deze series hebben naast het normale formaat ook een mini versie. De meeste O My Bag tassen en portemonnees zijn gemaakt van leer. Dit is eco-vriendelijke premium leer omdat het op een natuurlijke wijze, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën, is gelooid. Wist je dat leer met de jaren eigenlijk alleen maar mooier en unieker wordt? Dit komt doordat leer “leeft”. Naast leer heeft O My Bag ook stijlvolle tassen en portemonnees gemaakt van vegan leer, canvas en katoen. Zo vind jij precies wat je zoekt!

O My Bag online bij Travelbags

Travelbags is officieel dealer van O My Bag. Zo kun je bij ons terecht voor al je vragen, onze klantenservice helpt je graag. Niet alleen helpen wij jou met al je vragen, ook kun je bij ons terecht voor de volledige garantie. O My Bag tassen en portemonnees hebben een geweldige kwaliteit. Omdat O My Bag hiervan is overtuigt, is de fabrieksgarantie maar liefst 30 jaar! Kortom, met een O My Bag tas of portemonnee zul je nog vele jaren plezier hebben.