Lefrik

Lefrik: een duurzame en stijlvolle tas. De collectie van Lefrik bevat tassen van hoogwaardige kwaliteit met innovatieve materialen en een breed kleurenpalet. Lefrik wil het juiste doen voor mensen en de planeet en maakt tassen van gerecyclede plastic flessen. Benieuwd naar alle modellen? Bekijk de Lefrik collectie bij Travelbags!

1 - 36 van 50 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ontdek de collectie van Lefrik

Lefrik is in 2012 opgericht in het Madrid. Het merk heeft een passie voor kunst en is geïnspireerd door de manier waarop innovatieve materialen en kleuren contact maken met de zintuigen van de mens. Dit verwerkt Lefrik in tassen, rugzakken en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. De collectie is niet alleen heel stijlvol, maar draagt ook nog bij aan het milieu.

Lefrik: een duurzame tas

De duurzame collectie van Lefrik is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo heeft het merk in 2022 maar liefst 92.000 rugzakken geproduceerd, wat betekent dat ze 2,5 miljoen plastic flessen hebben gerecycled. Deze flessen worden verwerkt tot RPET-stoffen en dit heeft veel voordelen, zoals dat ze 100% waterdicht, zeer licht, resistent en veganistisch zijn. Dankzij het gebruik van gerecyclede stoffen wordt het verbruik van fossiele brandstoffen verminderd met wel 11% tot 22% vergeleken met stoffen die nieuw geproduceerd worden.

Lefrik werkt alleen samen met partijen die hetzelfde geloven door het juiste te doen voor mensen en de planeet. De producten worden ontworpen in Spanje en geproduceerd in Azië omdat zij daar de beste technieken hebben om polyester te maken van gerecyclede PET-flessen.

Lefrik bij Travelbags

Travelbags biedt een breed assortiment van de collectie van Lefrik aan, zoals: rugzakken, schoudertassen en heuptassen. Dankzij het brede kleurenpalet is voor iedereen een passende tas. Ga jij voor een geprint model, een opvallende kleur of toch liever een rustige tint? Bekijk de Lefrik collectie bij Travelbags en ga voor jouw favoriet!