Welke soorten laptoptassen zijn er?

Het veilige vervoeren van je laptop is een must. Er zijn verschillende soorten laptoptassen waarin jij je laptop veilig en makkelijk mee kan nemen. Zo kun je kiezen uit een functionele laptoptas, schoudertas of laptoprugzak. Maar welke soorten laptoptassen zijn er? En wat is het beste voor jou? Kies je laptoptas zorgvuldig uit door onderstaande informatie te lezen. 

Advies voor de snelle beslisser

De keuze van je laptoptas is afhankelijk waarvoor je deze wil gebruiken, wat het beste bij je past en wat je allemaal mee moet nemen naast je laptop. 

De best verkochte merken

Shop jouw favoriete laptoptas uit de collectie van deze topmerken!

 

Laptop schoudertassen

Een laptop schoudertas is in de hand of op de schouder te dragen. Vaak zijn schoudertassen voorzien van verschillende compartimenten, zodat je je spullen overzichtelijk kan organiseren. Dankzij het aparte laptopvak vervoer je jouw laptop met extra bescherming. Ook is de laptop extra beschermd tegen krassen en vuil. Een laptop schoudertas is minder geschikt wanneer je veel spullen moet meenemen, veel moet fietsen of lopen. Het gewicht verdeeld zich dan niet over beide schouders. Bepaal je grootte van je schoudertas aan de hand van het formaat van je laptop. Hoe je dat doet lees je hier

Belangrijkste kenmerken:

  • Vaak een apart, gewatteerd laptopvak.
  • Beschermt je spullen tegen krassen en vuil. 
  • Minder geschikt wanneer je veel moet lopen, fietsen of veel spullen moet meenemen. 

Shop hier alle laptop schoudertassen

 

 

Laptop rugzakken

In een rugzak voorzien van laptopcompartiment vervoer je zonder problemen je laptop. Ideaal wanneer je jouw laptop mee moet nemen naar school of je werk. Let bij het kopen van een rugzak goed op het formaat van de laptop. In een rugzak kun je jouw spullen goed organiseren door de aparte compartimenten. Fiets of loop je veel? Dan is een laptop rugzak ideaal op de rug te dragen dankzij de gewatteerde schouderbanden. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Apart laptopvak voor extra bescherming van je laptop. 
  • Verschillende compartimenten, zodat je overzichtelijk extra spullen kan meenemen. 
  • Ideaal wanneer je veel fietst, loopt of veel spullen meeneemt. 
  • Het gewicht wordt verdeeld over beide schouders dankzij de (gewatteerde) schouderbanden.

Shop hier alle laptop rugzakken

Best verkochte laptop backpacks

Dit zijn de 10 favoriete laptop backpacks van dit moment.

 

Laptopsleeves

Een laptopsleeve zorgt voor een volledige bescherming van je laptop en is vooral handig wanneer je zonder tas op pad gaat. Ook kan een laptopsleeve eenvoudig in een grotere tas vervoerd worden voor extra bescherming. Omdat de laptop strak in de laptopsleeve zit, beschermt het ook tegen vuil en krassen. Wil je naast je laptop meer spullen meenemen? Dan adviseren wij om een schoudertas of rugzak te kiezen. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Optimale bescherming van je laptop tegen krassen en vuil.
  • Ideaal wanneer je alleen een laptop wil meenemen. 
  • Wil je meer spullen meenemen? Neem dan een extra tas mee. 

Shop hier alle laptopsleeves