Burkely dames laptoptassen

Op zoek naar een fashionable laptoptas? Dan is er vast een goede kans dat je zult slagen bij de dames laptoptassen van Burkely. Bescherm jou laptop met een prachtige laptoptas gemaakt van duurzaam leder.

37 - 42 van 42 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Burkely laptop rugzak iets voor jou?

De Burkely dames laptoptassen zijn gemaakt van goede stevige materialen wat er voor zorgt dat de tas jaren mee gaat. Denk aan hoogwaardig leer waardoor jouw tas wel tegen een stootje kan.

Burkely is een Nederlands merk met oog voor design en functionaliteit. De vintage kleuren en design zorgt er voor dat jij altijd in de mode blijft en de tas aansluit bij jouw outfit. Kies voor de kleur zwart, cognac of bijvoorbeeld beige. De laptopvak in de tas maakt het mogelijk dat jouw laptop veilig vervoerd kan worden. De laptoptassen komen in verschillende modellen; zoals handtassen, schoudertassen maar ook rugzakken. Met een Burkely laptoprugzak heb jij je handen vrij tijdens het reizen. Door de brede riemen heb jij minder last van het gewicht en is de kans op rugklachten minder groot, omdat je jouw balans niet verstoord.

Er is voldoende keuze in kleur en modellen. Wil jij weten of jouw laptop past, selecteer dan in het filter jouw laptopvak formaat. Zo weet je zeker dat de tas ook geschikt is voor jouw laptop.

 

Burkely laptoptas: duurzame tas voor jou!

De laptoptassen van het Nederlandse merk Burkely zijn, net als de andere tassen van Burkely, gemaakt van hoogwaardige materialen. Leer is een duurzaam product en is een materiaal die met de jaren alleen maar mooier wordt. Leer is een natuurproduct en door de nerfverschillen in structuur, is iedere tas uniek. Burkely produceert de tassen van restleer. Dit leer wordt anders weggegooid, maar nu wordt er een handgemaakte tas ervan geproduceerd!  

Heb je in het assortiment van Burkely geen laptoptas kunnen vinden waar je helemaal enthousiast van wordt? Niet getreurd, want het assortiment van Travelbags is veel groter dan alleen Burkely tassen! In ons assortiment dames laptoptassen vind je een enorm aanbod laptoptassen van uiteenlopende merken. Van schoudertas tot laptop rugzak, of een stijlvolle aktetas. Gegarandeerd dat je hier een tas vindt die matcht met jouw ideaalplaatje van een laptoptas!