Koffers Sale

Met het grote aanbod van Travelbags, zijn er altijd wel gave koffer aanbiedingen te vinden. De geweldige kortingsprijzen kunnen wel oplopen tot 50% korting! Alle koffers met kortingsprijzen hebben we verzameld en op deze salespagina gezet. Hier vind je koffers voor outlet-prijzen! Wil je geholpen worden bij het kiezen van je koffer? Laat dan de Travelbags keuzehulp je helpen.

73 - 108 van 422 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Eastpak
140,90174,95
Eastpak
102,90129,95

Een harde of een zachte koffer?

Bij het zoeken naar een nieuwe koffer helpt het als je een duidelijk doel ingedachte hebt waarvoor je de koffer wilt gebruiken. Ga je op reis met de trein of met de auto? Dan is een koffer gemaakt van zacht materiaal het meest geschikt. Deze koffers kunnen vormen naar de plaats, waardoor ze eerder op moeilijk plekken passen. Ga je op reis met het vliegtuig? Dan kan een koffer met een harde buitenkant beter bij je passen. De koffers zijn stevig en daardoor bestand tegen ruwe omgang op de luchthavens. Ook is het niet mogelijk om iets ongezien in je koffer te stoppen of om er iets uit te halen. Door de grote selectie koffers bij Travelbags, is de koffer salespagina altijd goed gevuld. Vind dé koffer die bij je past voor een kortingsprijs.

Handbagage koffer voor de korte reis

Handbagage koffers zijn ideaal voor als je met het vliegtuig een citytrip gaat maken. Deze koffertjes mag je zelf meenemen en je hoeft niet extra stappen te nemen zoals met ruimbagage, inchecken hoeft namelijk niet. Zet een filter op de afmetingen en vind de koffer die past bij jouw wensen of de eisen van je vliegmaatschappij. Ga jij voor een handbagage koffer? Scoor de koffer voor een goedkope prijs op deze koffer salespagina!

Sales bij Travelbags

Travelbags heeft veel verschillende merken in het assortiment. Denk aan de merken Samsonite, American Tourister en Delsey
Geen koffer in de sale kunnen vinden die helemaal aan je wensen voldoet? Geen probleem, het aanbod koffers bij Travelbags is nog veel groter. Bekijk alle koffers en wellicht vind je in ons uitgebreide aanbod een koffer die helemaal bij je past.