JanSport laptoptassen

De laptoptassen van JanSport zijn perfect om te gebruiken voor school of werk. Geschikt om, zoals de naam het al zegt, je laptop veilig met je mee te nemen. Ontdek de verschillende modellen en gebruik de filters om jouw perfecte JanSport laptoptas te vinden!

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

JanSport

In 1957 werd het merk JanSport opgericht in Seattle door Janice Lewis, Skip Yowell en Murray Pletz. Met elk een unieke achtergrond - Skip als hippie, Janice als naaister en Murray als ingenieur - leverden ze waardevolle bijdragen aan JanSports ontwikkeling. De naam JanSport, afgeleid van Janice, ontstond nadat Murray beloofde het merk naar haar te vernoemen bij succes. Skip, verantwoordelijk voor de verkoop, speelde een cruciale rol in het verkoopsucces. Hoewel JanSport oorspronkelijk niet op studenten mikte, werd het snel populair onder hen, en de iconische Campus-rugzak, later bekend als de JanSport Superbreak, werd ontwikkeld.

Laptoptassen van JanSport

Hoewel de oorspronkelijke ontwerpen van JanSport niet specifiek bedoeld waren voor studenten, werden de tassen al snel populair op de campus vanwege hun hoge kwaliteit en functionaliteit. Deze eigenschappen zijn nog steeds kenmerkend voor de laptoptassen van JanSport. Met vele vakken, inclusief een speciaal laptopvak, bieden de tassen gemakkelijke en overzichtelijke opbergruimte. De laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de tas in jouw favoriete kleur kunt vinden. Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan jouw nieuwe JanSport laptoptas eenvoudig bij Travelbags.