GOT BAG

Op zoek naar een duurzame rugzak, weekendtas of laptoptas? GOT BAG heeft oog voor een betere toekomst en heeft een manier gevonden om oceaanplastic om te zetten in garen. Dit innovatieve materiaal wordt verwerkt en heeft geresulteerd in een prachtige collectie stevige, praktische tassen en accessoires waar je lang plezier van zult hebben.

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

Maak impact met GOT BAG

Sinds 2016 is GOT BAG begonnen met het verzamelen van plastic uit de oceaan om het te recyclen en dit vervolgens te verwerken tot tassen. Sinds toen hebben zij door middel van het verzamelen van plastic de capaciteit van hun opruimprogramma maandelijks kunnen vergroten waardoor ze voortdurend impact maken. Zo wordt er naar schattig in Indonesië zo’n 83% van al het plastic in de natuur gedumpt. GOT BAG doet er alles aan om dit plastic uit de oceaan te halen. Zo biedt het merk mogelijkheden tot recycling waarbij het PET-gedeelte van het ingezamelde plastic wordt gereinigd en verwerkt zodat het gebruikt kan worden voor een GOT BAG.

GOT BAG bij Travelbags

Naast dat de collectie van GOT BAG enorm duurzaam is, ziet het er ook nog eens supertof uit. Of je nou op zoek bent naar een rugzak, weekendtas of een heuptas: GOT BAG heeft het allemaal! De collectie tassen van GOT BAG bevatten unieke kleuren maar ook neutrale kleuren. Ze zijn ontworpen met een minimalistisch design en gemaakt van een waterafstotend materiaal dat 100% gerecycled is waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. De handige en comfortabele GOT BAG’s zijn perfect om overal mee naar toe te nemen. Bekijk de hele GOT BAG collectie bij Travelbags! Welke is jouw favoriet?