Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Eastpak Crew

De portemonnees uit de Crew serie van Eastpak zijn uiterst functioneel en verkrijgbaar in diverse designs.

Ontdek de nieuwste Eastpak collectie

Het merk Eastpak is in 1952 ontstaan toen het tassen produceerde voor het Amerikaanse leger. Deze tassen werden geproduceerd onder de naam Eastern Canvas Products en voldeden aan de hoogste kwaliteitseisen. Een product dat door het leger gebruikt wordt, moet natuurlijk wel onverwoestbaar zijn en dat waren de duffles en rugzakken die Eastpak leverde zeker. De kwaliteit van de rugtassen bleef niet onopgemerkt bij studenten en al snel werden de militaire rugzakken op campussen gespot door de zoon van de producent. Hij overtuigde zijn vader om een rugzak te produceren die helemaal gericht was op het meenemen van schoolboeken. Zo werd in 1976 de Eastpak Padded Pak'r geboren, een ultieme bestseller. Nu, meer dan 40 jaar later, is de Padded Pak'r nog steeds een van de succesnummers uit het Eastpak assortiment. Inmiddels heeft Eastpak ook reistassen, zakelijke rugzakken en portemonnees in het assortiment. De kwaliteit en functionaliteit die zo belangrijk was voor het Amerikaanse leger zijn nog steeds de belangrijkste speerpunten van alle ontwerpen van Eastpak. De kwaliteit is zelfs zo hoog dat Eastpak op het grootste gedeelte van het assortiment zelfs 30 jaar garantie biedt.

Eastpak Crew portemonnees

De stoere portemonnees uit de Crew serie van Eastpak zijn bijzonder functioneel en sterk. De portemonnees voldoen aan de behoefte om zowel pasjes als contant geld mee te nemen. Wie bang is om zijn of haar Eastpak Crew portemonnee kwijt te raken hoeft zich geen zorgen te maken. De portemonnees zijn voorzien van een ring, waardoor ze eenvoudig aan een sleutelclip te bevestigen zijn. Hierdoor is een Crew portemonnee altijd bij de hand. Om de portemonnee gemakkelijk te open en weer snel te kunnen sluiten, heeft Eastpak gekozen voor een klittenbandsluiting. Aan alles is dus gedacht bij het ontwerpen van deze portemonnees.

Bestel een Eastpak Crew bij Travelbags.nl

Travelbags.nl biedt een divers assortiment Eastpak Crew portemonnees. Deze functionele portemonnees zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar geld georganiseerd op wil bergen. Wie een Crew portemonnee aanschaft, raakt geld of pasjes nooit meer kwijt.