Groene Eastpak rugzakken

Op zoek naar een groene Eastpak tas? Bij Travelbags vind je het grootste aanbod Eastpak rugzakken, dus ook een ruim aanbod groene Eastpak rugzakken zul je bij ons vinden. Binnen de kleur groen vind je en groot scala aan kleurtinten. Of je nu op zoek bent naar een legergroen, mintgroen of juist een Eastpak in camouflage kleur? Je vindt ongetwijfeld de kleur groen die bij jou past.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Welk type groene Eastpak tas kies jij?

Van de meest populaire Eastpak modellen zijn er meerdere groentinten te vinden. Zo is de Eastpak padded Zippl’r al in meer dan 4 groentinten te verkrijgen. De Eastpak padded Zippl’r is de meer uitgebreide variant van de meest populaire schooltas aller tijden; de Eastpak padded Pak’r. De Padded Zippl’r heeft een waterflesvak en een aparte ruimte voor je laptop van maximaal 13 inch. De Padded Zipp’r speelt hiermee op de wensen van de huidige scholier en student.

Ook de Eastpak Back to Work en de Eastpak Out of Office zijn in meerder kleuren groen te verkrijgen. De Eastpak Out of Office is een ideale schooltas met ook een gewatteerd laptopvak voor een laptop van met een maximaal formaat van 13 inch. De Back to Work is juist weer geschikter voor als je een grotere laptop hebt, aangezien de tassen uit deze serie een laptopvak hebben voor een laptop van maximaal 15 inch. Voldoende keuze in modellen, zodat je niet gebonden zit aan één model als jouw voorkeur uitgaat naar een groene Eastpak rugzak.