Decent Explorer

Het merk Decent staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. De koffers van decent zijn sterk en betaalbaar. In de Explorer serie van Decent kun je kiezen uit veel kleuren in verschillende formaten.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Decent Explorer als handbagage

De Explorer collectie bestaat uit verschillende koffers in verschillende maten, waardoor er altijd een koffer is die aan uw persoonlijke eisen voldoet. Alle cabin trolleys voldoen aan de IATA maten, waardoor ze geschikt zijn als handbagage. Hiermee kunt u gemakkelijk met uw koffer reizen zonder dat u daarvoor extra kosten hoeft te betalen. Een ander voordeel van een handbagage koffer is dat je deze mee mag nemen het vliegtuig in. Zo heb je de spullen in de koffer de hele reis tot je beschikking.

Decent Explorer: Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

De Explorer collectie van Decent is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een stevige, betaalbare reiskoffer. De koffers zijn gemaakt van sterk polypropyleen en hierdoor licht in gewicht. De Explorer collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je altijd een koffer kunt vinden die bij je past. Door de harde schaal van de koffers worden je spullen in de koffer beschermt bij botsingen, op een vliegveld kan er wel eens hardhandig met koffers worden omgegaan. Met een interne verdeler blijven je spullen goed op de plek zitten.

De Explorer collectie bij Travelbags

Heb je een keuze kunnen maken in de Explorer collectie van Decent? Bestel je nieuwe koffer dan gemakkelijk bij Travelbags. Voldoen de koffer uit de Explorer collectie toch niet helemaal aan jouw wensen? Bekijk dan alle koffers van Decent bij Travelbags. Wellicht vind je hier wel wat je zoekt!