Decent Axiss-Fix

Een koffer uit de Axiss-Fix wordt gekenmerkt door het rustige design en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit maakt deze koffer perfect voor de reiziger die af en toe op vakantie gaat.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Decent Axiss-Fix: gemaakt van sterk polypropyleen

De koffers uit de Decent Axiss-Fix serie zijn gemaakt van oersterk polypropyleen. Door gebruik te maken van dit materiaal zijn de koffers in deze serie oersterk en kunnen ze goed tegen een stootje. Dit kan van pas komen als de koffer onderweg wat stoten te verduren krijgt. Door dit materiaal zijn je spullen in de koffer goed beschermt. Polypropyleen is een goede optie als je curv, polycarbonaat te duur vindt. Met een koffer uit de Axiss-Fix serie koop je een koffer met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Axiss-Fix: bescherming door TSA-slot

Alle koffers uit de Axiss-Fix serie hebben een TSA-slot. Het TSA-slot biedt reizigers een veiliger gevoel omdat de koffer gemakkelijk te openen en te vergrendelen is met een speciale sleutel die alleen door de douane te gebruiken is. Hiermee wordt voorkomen dat ongewenste personen toegang krijgen tot de inhoud van de koffer. Daarnaast biedt het slot ook een extra laag bescherming tegen diefstal. Dit slot is gemakkelijk te gebruiken, omdat het een 3-cijferige code heeft die je eenvoudig kunt instellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verliezen van een sleutel. Het TSA-slot biedt ook extra veiligheid, omdat het een extra beveiliging aan uw koffer geeft. Als je moet de koffer naar de VS wilt reizen is een TSA-slot zelfs verplicht.

De Axiss-Fix bestel je bij Travelbags

Jouw nieuwe Axiss-Fix koffer bestel je eenvoudig en snel bij Travelbags. Mocht je nog een specifieke vraag hebben over een koffer, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het beantwoorden van je vraag!