Cabaia

Op zoek naar een stijlvolle kleurrijke tas? Bij Cabaia ben je dan helemaal aan het goede adres. De collectie bestaat voornamelijk uit rugzakken, maar ook vind je er toilettassen, travel kits en duffels. Ontdek hier de collectie van Cabaia bij Travelbags.

1 - 36 van 116 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Cabaia

Het merk Cabaia is in 2015 in de modestad Parijs opgericht. Sinds de oprichting richt Cabaia zich op het maken van kleurrijke en duurzame rugzakken, reistassen, toilettassen en beanies. Het werd een groot succes waardoor Cabaia al snel de grens over ging. Met de vrolijke en  kleurrijke rugzakken wil Cabaia voor iedereen een dagelijkse doses vrolijkheid brengen. En zeg nou eerlijk van deze backpacks wordt je toch ook vrolijk? Niet alleen het design is belangrijk voor Cabaia, maar ook de productie. Het merk doet er alles aan om alle producten zo duurzaam mogelijk te produceren. En te voorzien van de beste kwaliteit waardoor de rugzakken jaren mee gaan.

Cabaia vrolijke en duurzame rugzakken

De backpacks van Cabaia zijn te herkennen aan het herkenbare design en de vrolijke kleuren. Daarnaast zijn de meest backpacks voorzien van een laptopvak waardoor de rugzakken perfect zijn voor school of werk. Duurzaamheid is voor Cabaia heel belangrijk. Vandaar dat alle producten ook het label duurzaam hebben. Cabaia doet dit door geen single-use plastic meer te gebruiken. Daarnaast worden veel producten gemaakt van gerecycled en eco-friendly materiaal. De backpacks zijn bijvoorbeeld deels gemaakt van gerecyclede plastic flesjes. Daarnaast zijn Cabaia producten voorzien van hoge kwaliteit waardoor ze heel lang mee gaan.

Cabaia bestellen bij Travelbags

Heb jij je nieuwe rugzak, duffel of toilettas van Cabaia gevonden? Bestel deze eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer kun je bij Travelbags terecht voor al je vragen, advies en de volledige garantie. Vanwege de geweldige kwaliteit van Cabaia is de fabrieksgarantie maar liefst 30 jaar!