Bold Banana Original

Met een kleurrijke Bold Banana Backpack ben jij klaar ready voor je school, werk, een dagje weg of wat je ook maar gaat doen. Met deze Original backpacks ben je klaar om met een glimlach de deur uit te gaan. Zoals als ze dat bij Bold Banana zeggen: be bold, be epic & be you!

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Original
Laptopvak
Materiaal

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Bold Banana

Heb jij de kleurrijke rugzakken van Bold Banana al gezien in het straatbeeld? Sinds 2018 maakt Bold Banana betaalbare fashionable tassen van hoge kwaliteit voor iedereen. Met de tassen laat Bold Banana zien dat ze staan voor postive vibes. Dit is duidelijk terug te zien in de kleurrijke tassen van Bold Banana. Of je nu wilt opvallen of juist inblenden met een Bold Banana tas kun je zelfverzekerd de deur uit.

Bold Banana Original

Een Bold Banana Original backpack kun je voor elke gelegenheid gebruiken. Alle backpacks hebben een laptopvak en een waterfleshouder aan de buitenkant, waardoor jij de backpack goed kunt gebruiken voor school of werk. De tassen zijn volledig vegan en hebben hiervoor een PETA-Approved Vegan keurmerk. Daarnaast is de tas ook waterafstotend waardoor je spullen extra goed zijn beschermd. Door gebruik te maken van een magneetknoop is de rugzak makkelijk open en dicht te doen. Met de vele kleuren keuzes kun jij kiezen welke kleur jij wilt toevoegen aan jouw leven.

Bold Banana Original bestel je bij Travelbags

Heb jij jouw favoriete kleur gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Travelbags. Dan kun jij straks kleurrijk de deur uit! Naast de Original vind je bij Travelbags ook de Envelope Mini Backpacks. Dat is de Original maar dan een maatje kleiner.