Bold Banana

Bold Banana tassen zijn rugtassen met een eigentijds karakter door het kleurrijke uiterlijk. Of je nu een rugzak zoekt voor school, werk, een dagje weg, of een andere vrije tijdsbesteding, een Bold Banana tas matcht altijd. Ben jij die kleurrijke persoon die ook nog waarde hecht aan een vegan kwaliteitsproduct? Dan is een Bold Banana tas jou op het lijf geschreven.

1 - 34 van 34 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Bold Banana collectie

Bold Banana tassen zijn er voor iedereen. Voor diegenen die willen opvallen, of juist willen inblenden. Met een flinke dosis passie worden vanuit de designstad Eindhoven tijdloze én kwalitatieve tassen ontwikkeld. Want van een mooi product moet je lang kunnen genieten. De tassen zijn je best buddy’s waar je ook naartoe gaat; school, werk, een date of een dagje uit. It’s all about positive vibes en dat stralen de tassen ook uit. Ze hebben een eigen karakter en beschermen tegelijkertijd al je spullen. Day in, day out! Een Bold Banana Original backpack kun je voor elke gelegenheid gebruiken.

Bold Banana: voor iedereen

Het merk wil er zijn voor iedereen. Bold Banana staat voor positieve vibes en is hierin dan ook zelfverzekerd. Dat zie je ook terug in de tassen die zij produceert. De tassen van het populaire merk hebben een eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met ieder een eigen karakter. De tassen hebben een stijlvol en strak design en hebben frisse kleuren. Daar wordt iedereen spontaan blij van! 

Bold Banana tassen eenvoudig online bestellen

De tassen van het nieuwe merk Bold Banana shop je eenvoudig en snel online bij Travelbags. De tassen van het merk zijn te vinden in vele frisse kleurencombinaties. Er zit ongetwijfeld een favoriet voor je tussen. Van de verschillende keuzes en kleuren wordt iedereen gelukkig.