XD Design Schooltassen

De rugzakken uit de collectie van XD Design zijn perfect om te gebruiken als schooltas.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de schooltassen van XD Design

Het Nederlandse merk XD Design heeft een bijzondere collectie rugzakken weten te ontwikkelen. Met de achterliggende gedachte om reizigers een veiliger gevoel te geven, zijn er rugzakken ontwikkeld die diefstalproof zijn. De rugzakken van XD Design zijn perfect om te gebruiken als schooltas.

XD Design Schooltas

De schooltassen van XD Design zijn net zoals de totaalcollectie van het merk diefstalproof. Reizigers moeten zonder zorgen op reis kunnen, waar je ook naartoe gaat. De tassen zijn voorzien van verborgen ritsen en snijbestendig materiaal. Dit zorgt ervoor dat het voor zakkenrollers extra moeilijk is om binnen no time alle waardevolle spullen uit de rugzak te halen. De schooltassen van XD Design zijn praktisch in gebruiken zijn ideaal om te gebruiken als schooltas. Ze bieden voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop, tablet en overige documenten. Wanneer je een laptop mee wil nemen in je schooltas, is het belangrijk om te kijken naar de exacte afmeting van het laptopvak. Je laptop moet hier zonder moeite in passen, en dat is niet mogelijk in alle schooltassen. Dankzij de comfortabele schouderriemen is de rugzak zonder moeite op de rug te dragen.

XD Design schooltassen online bestellen op travelbags.nl

Een schooltas van XD Design is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, dus er is ongetwijfeld een favoriet in de collectie verkrijgbaar. De schooltassen van XD Design zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en formaten. Is je telefoon of laptop leeg? Dan kun je deze zonder moeite opladen met geïntegreerde USB oplaadpoort. Kies een favoriete schooltas van XD Design uit de collectie en shop deze eenvoudig en snel bij Travelbags.nl