XD Design laptoptassen

Op zoek naar een veilige laptoptas? XD Design heeft praktische en functionele laptoptassen in de collectie.

Praktische schooltassen van XD Design

Het Nederlandse merk XD Design heeft een bijzondere collectie rugzakken. Deze rugzakken zijn namelijk diefstalproof, omdat ze voorzien zijn van verborgen ritsen en snijbestendig materiaal. Dit zorgt ervoor dat het voor zakkenrollers lastig is om waardevolle spullen uit de tas te halen. Daarnaast zijn de rugzakken voorzien van praktische functionaliteiten. Zo hebben ze reflecterende strepen, zodat scholieren veilig naar school kunnen gaan. Ook zijn de schooltassen voorzien van een geïntegreerde usb-poort. Zorgen maken dat je tijdens de schooldagen zonder een lege batterij komt te zitten is dus verleden tijd!

Schooltassen van XD Design

De schooltassen van XD Design zijn praktisch in gebruik en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse schoolspullen. Zelfs het meenemen van je laptop is in een aantal schooltassen geen probleem. Let hierbij wel goed op dat je een schooltas kiest met een laptopvak waar je laptop in past. Toch liever een praktische, kleinere schooltas? Dan is de XD Design Bobby compact een ideaal model. Deze is klein, maar biedt wel voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse schooltassen. De schooltassen van XD Design zijn te gebruiken voor zowel de man als de vrouw. Ze zijn te herkennen aan het minimalistische design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Dankzij de verstelbare en comfortabele schouderriemen is het dragen van deze rugzak geen probleem!

Schooltassen van XD Design online bij Travelbags.nl

Ga jij voor veilig en heb jij het liefst een diefstalproof schooltas? Kies dan voor een model uit de XD Design collectie. Deze comfortabele schooltas is praktisch in gebruiken ook nog eens diefstalproof. Ga voor veiligheid en ervaar de kwaliteit van de schooltassen van XD Design.