Wimona

Een Wimona tas is een goede aanvulling op jouw outfit. De hand- en schoudertassen van Wimona zijn gemaakt van imitatieleer en zijn van goede kwaliteit. Stel zelf de gewenste hoogte van de schouderband in of neem de schouderband af wanneer deze niet nodig is. De hippe tassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, een dagje shoppen of onder de jongere dames als schooltas.

37 - 46 van 46 artikelen

Aanbevolen

Wimona collectie

De schoudertassen hebben een afneembare schouderband, die naar wens verstelbaar is. De tassen zijn leverbaar in verschillende trendy kleuren, dus er is altijd een passende Wimona tas te vinden.

Wimona: trendy tassen

De hand- en schoudertassen van het merk Wimona zijn echte must haves voor de jeugdige en trendy vrouw van vandaag. De tassen van uitstekend imitatieleer hebben allemaal een afneembare schouderriem zodat je de tas zowel in de hand als over de schouder kan dragen. Zo trendy als de tas aan de buitenkant oogt, zo praktisch is de binnenkant. Het interieur van de handtassen en schoudertassen van Wimona heeft namelijk diverse slimme organisatievakken waarin alle persoonlijke eigendommen keurig in opgeborgen kunnen worden. Aan de buitenkant zijn de tassen doorgaans verwerkt met een of meerdere ritsvakken en uiteraard ontbreekt ook een vak voor de smartphone niet. De hand- en schoudertassen van Wimona zijn dan ook ideaal voor dagelijks gebruik of een dagje winkelen met vriendinnen, maar worden door jonge meiden ook steeds vaker als hippe schooltas gebruikt op de middelbare school. Waarvoor je een Wimona tas ook gaat gebruiken, het voegt altijd een trendy accent aan je look toe.

Een gevarieerde collectie Wimona damestassen

Met een tas van Wimona heb je altijd een trendy tas over de schouder of in de hand. Travelbags.nl is officieel dealer van Wimona en biedt een verfrissende en eigentijdse collectie damestassen aan van imitatieleer. Een Wimona tas is prima te gebruiken voor dagelijks gebruik, een dagje shoppen of naar school. Met een tas van Wimona kun je alle kanten mee op en kom je in ieder geval stijlvol voor de dag.