Victorinox Schooltassen

Ontdek de schooltassen collectie van Victorinox. Gekenmerkt door Zwitserse kwaliteit en ontworpen met oog voor functionaliteit. De schooltassen zijn voorzien van verschillende features voor extra comfort. Vind jouw nieuwe Victorinox schooltas bij Travelbags!

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Victorinox

Het verhaal van Victorinox begint in 1884 met oprichter Karl Elsener. Zijn visie was het creëren van een compact stuk gereedschap met veelzijdige functies. Het resultaat van zijn inspanningen is ronduit legendarisch te noemen: het originele Zwitserse zakmes. Hiermee werd het merk Victorinox geboren en groeide het uit van een producent van zakmessen naar een veelzijdige fabrikant van tassen en koffers. De tassen staan bekend om hun Zwitserse kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid, vergelijkbaar met het iconische Zwitserse zakmes!

Schooltassen van Victorinox

De schooltassen van Victorinox zijn met oog voor kwaliteit en functionaliteit ontworpen. Dankzij de diverse vakken kun je je spullen veilig en gemakkelijk opbergen. Een voorbeeld hiervan is het paneel in het voorvak van de schooltassen, met specifieke vakken voor je telefoon, oplader, sleutels en pennen. Bovendien zijn de meeste tassen uitgerust met een laptopvak; gebruik de filters om het juiste formaat te vinden. Heb je jouw nieuwe schooltas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Victorinox kun je bij ons terecht voor vragen, advies en de volledige fabrieksgarantie.