Victorinox rugzakken

Een rugzak van Victorinox is een robuuste compagnon voor iedere dag. Een tas van dit Zwitserse merk is geschikt voor iedereen met een actieve lifestyle.

1 - 28 van 28 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Victorinox rugzakken: sterk, stijlvol en comfortabel

Betrouwbaar, sterk en comfortabel, dát zijn de rugzakken van Victorinox. Het Zwitserse merk staat al meer dan een eeuw bekend om de uitmuntende kwaliteit van alle items in de collectie. De geschiedenis van Victorinox gaat dan ook terug naar 1884, toen oprichter Karl Elsener een messenmakerij oprichtte in Zwitserland. Op verzoek van het Zwitserse leger ontwikkelde hij een multifunctioneel zakmes. Dit groeide uit tot een enorm succes. Het zakmes bestaat uit verschillende onderdelen zoals een blikopener, nagelvijl, zaag, schaar en kurkentrekker die zijn verborgen in één compact mes. Het is dan ook niet voor niets dat Zwitserse zakmessen in bijna ieder huishouden te vinden zijn. Het minimalistische design en de kwaliteit van het bekende Swiss Army Knife vormt de leidraad voor ieder item uit de collectie van Victorinox.

Betrouwbare rugtassen van Victorinox

De rugzakken van Victorinox hebben een stoer en avontuurlijk uiterlijk. Hoewel deze rugzakken niet in opdracht van het Zwitserse leger zijn gemaakt, doet de kwaliteit niet onder voor die van rugzakken die dat wel zijn. Een rugtas van het merk kan dan ook zeker tegen een stootje. Gebruik de rugzak gerust iedere dag, daar is hij tenslotte voor gemaakt! Het design speelt hier ook prima op in, want de rugzakken van Victorinox zijn uiterst geschikt om mee te worden genomen naar school of kantoor. Iedere tas biedt daarom ruimte aan een laptop en tablet. Daarnaast heeft een Victorinox rugtas voldoende organisatievakken, zodat zelfs de grootste chaoten hun persoonlijke en zakelijke items georganiseerd kunnen opbergen. Gebruik de tas na school- of werktijd als sportieve outdoorrugzak of neem deze mee op vakantie. Net als de zakmessen zijn ook de rugzakken van Victorinox van alle markten thuis.

Bestel Victorinox rugzakken online bij Travelbags.nl

Een rugzak van Victorinox is de ideale reisgezel voor iedere dag. Bestel een robuuste tas van dit merk eenvoudig en snel op Travelbags.nl. Travelbags.nl streeft naar snelle levering, zodat de tas zo snel mogelijk in gebruik kan worden genomen.