Victorinox reistassen

Sportieve reistassen van Victorinox zijn uiterst geschikt voor ieder avontuur.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Victorinox
Inhoud (liters)
3087
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Stijlvol op reis met een Victorinox reistas

Victorinox reistassen bieden alles wat de veeleisende reiziger maar wensen kan! Deze reistassen zijn licht in gewicht, flexibel en op meerdere manieren te vervoeren. Het merk heeft verschillende soorten reistassen, zowel met wielen als zonder wielen. Een reistas zonder wielen kan dagelijks worden gebruikt, bijvoorbeeld als sporttas. Ook kan deze wielloze variant prima als weekendtas of handbagagetas worden gebruikt. Een reistas met wielen lijkt ook wel op een zachte koffer en is vaak erg handig voor wie wat meer flexibiliteit wenst tijdens een reis. Zo hebben de meeste reistassen één of meerdere spanbanden, waardoor bagage strak ingepakt kan worden. Deze zijn ook aanwezig op de Vx Touring reistassen van Victorinox. Neem bijvoorbeeld minder mee op de heenreis en laat zo ruimte over om souvenirs mee terug te nemen. Ook is een reistas na afloop van de reis makkelijker op te bergen dan een hardschalige of zachte koffer. Een reistas is heeft zo eigenlijk alleen maar voordelen!

Victorinox reistassen

Victorinox werd opgericht door Karl Elsener. In het jaar 1884 opende hij een messenmakerij in Zwitserland. Hierbij werd hij volledig gesteund door zijn moeder Victoria, waar het merk ook naar vernoemd is. In opdracht van het Zwitserse leger ontwikkelde hij multifunctionele, robuuste zakmessen die de soldaten ook konden gebruiken als gereedschap. Zo werd het originele, Zwitserse zakmes geboren. Met dit mes konden soldaten voedselblikken openen tijdens de bivak en ook hun geweren demonteren. Het mes groeide al snel uit tot een populaire tool om dagelijks op zak te hebben. Ook nu is het Zwitserse zakmes uitermate populair bij mannen en vrouwen van allerlei leeftijden.

Victorinox reistassen online bij Travelbags.nl

De reistassen van Victorinox zijn van ongekende kwaliteit en hebben een stoere uitstraling. Deze fraaie reistassen maken van iedere vakantie een avontuurlijk feest. Bekijk de collectie en shop een Victorinox online op Travelbags.nl