Victorinox

Het merk Victorinox is bekend geworden vanwege hoogwaardige kwaliteit messen. Inmiddels is deze collectie uitgebreid met onder andere Victorinox tassen en reisbagage, van dezelfde ongekende kwaliteit. De rugtassen, koffers en reisaccessoires zijn van Zwitserse kwaliteit, betrouwbaar en hebben een mooi design.

1 - 36 van 107 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Victorinox collectie

Het verhaal van Victorinox begint in 1884 bij oprichter Karl Elsener. Hij wilde namelijk een stuk gereedschap in zakformaat maken dat dan wel klein was, maar dat ook vele functies zou hebben. Het resultaat van zijn arbeid mag zonder enige overdrijving legendarisch genoemd worden: het originele Zwitserse zakmes. Het merk Victorinox was geboren en is van een producent in zakmessen langzaamaan een allround tassen- en kofferfabrikant geworden. Een van de bekendste serie is de Werks Traveler 6.0. De tassen en koffers staan bekend om de Zwitserse kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Zo betrouwbaar als een Zwitsers zakmes!

Tassen en koffers van Victorinox zijn stevig en van hoge kwaliteit

Net als bij het zakmes kun je er vanuit gaan dat ook de prachtige Victorinox-tassen meer te bieden hebben dan alleen een mooie buitenkant. Een tas van Victorinox kan alles aan. Van een fietstocht door de bossen tot aan een trektocht in de bergen. Met een Victorinox tas ben je uitstekend op alles voorbereid en kan er eigenlijk niets meer fout gaan. Tassen en koffers van Victorinox zijn erg stevig en van een hoge kwaliteit. De koffers van Victorinox zijn gemaakt van enorm sterk polycarbonaat, terwijl de meeste tassen zijn gemaakt van sterk en slijtvast nylon. Voor alle producten van Victorinox geldt dat ze voldoen aan de wereldberoemde Zwitserse kwaliteit.

Koffers, tassen en reisaccessoires van Victorinox bij Travelbags

Wanneer je op reis gaat wil je natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met de bagage van Victorinox zit je ongetwijfeld goed. De Zwitserse kwaliteit van bagage begint je avontuurlijke reis past echt. Kies uit de veelzijdige collectie van het merk een passende koffer, tas of reisaccessoire en ga zonder zorgen op pad! Je kan zelfs kiezen uit een complete serie om alles op elkaar af te stemmen. Ontdek de uitgebreide collectie Victorinox bij Travelbags, de online tassen specialist.