Vaude schooltassen

De schooltassen van Vaude zijn comfortabel en opvallend. Deze tassen worden op een duurzame wijze geproduceerd en zijn zeer geliefd.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

Vaude schooltassen collectie

Het Duitse merk Vaude is producent van duurzame, lichtgewicht tassen. Het merk heeft ruim 40 jaar ervaring met het produceren van comfortabele, sportieve outdoorproducten. Bergsportartikelen, outdoorkleding, trolleys, tassen en schooltassen zijn dan ook allemaal onderdeel van het sportieve assortiment van Vaude. Bij de productie houdt het merk rekening met mens en milieu. Ecologische productie staat daarom hoog in het vaandel bij iedere tas en schooltas die het merk maakt. Hierbij draait het niet alleen om het gebruik van duurzame materialen, ook krijgen de werknemers een eerlijk loon en zijn de werkomstandigheden goed. Een schooltas van Vaude kan dus met een goed geweten worden aangeschaft.

Sportieve schooltassen

De complete Vaude schooltassencollectie is uiterst sportief. Het merk heeft een ruim aanbod kindertassen in vrolijke, opvallende kleuren. Deze schooltassen kunnen gebruikt worden voor jonge scholieren die naar de basisschool gaan. Een drinkbeker, lunchtrommel en een etui passen met gemak in deze tassen. Het avontuurlijke karakter van het merk is terug te zien in de details. Zo hebben de schooltassen voor kids een vergrootglas aan de zijkant hangen. Kinderen kunnen daardoor op jonge leeftijd al op ontdekkingstocht. Voor de oudere scholieren en studenten heeft het merk ruime rugtassen die ook ruimte hebben voor het meenemen van boeken. De collectie bestaat uit tassen met strakke lijnen en een minimalistisch design. In sommige modellen is ook een laptopvak aanwezig. De Voor ieder moment in de schoolcarrière van avontuurlijke, sportieve kinderen heeft Vaude dan ook een perfecte schooltas met een stoere, sportieve uitstraling. 

Bestel schooltassen van Vaude online

De schooltassen van Vaude mogen natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Travelbags.nl. Ouders die op zoek zijn naar een duurzame, kwalitatieve rugzak voor hun kinderen zijn dan ook aan het juiste adres bij Vaude. Laat kinderen kiezen uit de verschillende kleuren en prints en bestel de gekozen schooltas online op Travelbags.nl. Met een Vaude schooltas kan het avontuur beginnen!