Vaude laptoptassen

De laptoptassen van Vaude zijn ecologisch, chique, praktisch en daarmee al snel niet meer te missen in het dagelijkse leven.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de duurzame collectie van Vaude

Vaude staat voor eerlijke productie, duurzaamheid en topprestaties. Het Duitse merk is constant bezig met het verleggen van grenzen op het gebied van duurzame productie. Het wil daarmee sportievelingen nu en later maximaal van de natuur laten genieten. De collectie speelt in op drie segmenten: bergsport, fietssport en Pack 'n Bags; rugzakken voor dagelijks gebruik. De roots van het merk liggen dan ook in de bergsport. De passie voor de sport en het stellen van hoge eisen die het merk aan zichzelf stelt staan dan ook centraal in alles wat Vaude doet.

Laptop in speciale en veilige omgeving

Vaude maakt een uitgebreid assortiment aan laptoptassen in alle soorten en maten.Ze hebben waterdichte 'Made in Germany', PET- en waterafstotende laptoptassen.De PET laptoptassen zijn gemaakt van Recycletex: voormalige plastic flessen, nu een schitterende tas. De waterafstotende tassen zijn van vrachtwagendoek, ook wel tarpoline of Plane en 100% weekmakervrij dus zonder gevaarlijke stoffen. Deze waterdichte tassen zijn gelast, zonder stiknaden en de rits is waterdicht. In alle laptoptassen zit je laptop in een speciale, veilige gewatteerde omgeving.

Laptoptassen van Vaude shop je bij Travelbags.nl

Wie op zoek is naar een praktische laptoptas met een fraai design kan deze ongetwijfeld vinden in de Vaude collectie. Het merk maakt de mooiste tassen die aan de hoogste milieu-eisen en kwaliteitseisen voldoen. Zo kan er met een gerust hart geshopt worden!