Koffers van Vaude

De koffers van Vaude staan voor stoer, trendy, licht van gewicht en sterk. Vaude staat bekend om het duurzaam ontwikkelen van kwalitatieve en innovatieve koffers.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Vaude
Inhoud (liters)
Buitenkant
TSA slot
Uitbreidbaar
Geschikt voor aantal kg
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Garantie periode
Print

1 - 3 van 3 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ontdek de Vaude collectie

Vaude staat voor eerlijke productie, duurzaamheid en topprestaties. Het Duitse merk is constant bezig met het verleggen van grenzen op het gebied van duurzame productie. Het wil daarmee sportievelingen nu en later maximaal van de natuur laten genieten. De collectie speelt in op drie segmenten: bergsport, fietssport en Pack 'n Bags; rugzakken voor dagelijks gebruik. De roots van het merk liggen dan ook in de bergsport. De passie voor de sport en het stellen van hoge eisen die het merk aan zichzelf stelt staan dan ook centraal in alles wat Vaude doet.

Duurzame Vaude koffers

De koffercollectie van Vaude is verdeeld in diverse series die ieder een kenmerkende look hebben. Een van de grootste series is de New Island collectie. Deze sportieve collectie bestaat uit verschillende koffers die gemaakt worden van duurzaam Tarpaulin. Tarpaulin is hetzelfde materiaal dat als dekzeil wordt gebruikt voor het afsluiten van vrachtwagens. Het is extreem sterk, waterafstotend en zal lange tijd meegaan. De New Island koffers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Ieder item uit deze serie is voorzien van twee kenmerkende, witte strepen.

Bestel Vaude koffers online

De koffers van Vaude zijn online verkrijgbaar op Travelbags.nl. Wie dus op zoek is naar een duurzame en sportieve koffer die op ecologische wijze geproduceerd is, kan deze ongetwijfeld vinden op Travelbags.nl.