Valentino Bags

Breid je tassencollectie uit met een nieuwe tas van Valentino Bags. Deze stijlvolle tassen zijn een absolute must-have voor elke tassenverzameling. Dankzij de unieke ontwerpen en aandacht voor detail is een Valentino-tas een echt statement geworden, waar je ook naartoe gaat. Ontdek nu de uitgebreide tassencollectie van Valentino Bags online.

Filteren
Categorie
Serie

1 - 3 van 3 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Valentino Bags

Mario Valentino, de grondlegger van Valentino Bags, startte zijn avontuur aan het einde van de jaren 60. Hij begon met het ontwerpen en produceren van lederwaren, zoals tassen en schoenen. De unieke ontwerper had oog voor vrouwelijke silhouetten en stijlvolle vormgeving, wat werd opgemerkt door vele beroemdheden die echte liefhebbers werden van Valentino. Het succes van het merk bleef groeien, zelfs na het overlijden van Mario Valentino in 1991, en is vandaag de dag nog steeds een grote naam in de mode-industrie.

Elegante tassen van Valentino

De elegante tassen van Valentino Bags maken je outfit helemaal compleet. Sinds de oprichting worden deze tassen geprezen om hun stijl, waardoor vele beroemdheden liefhebbers zijn geworden van Valentino Bags. De collectie omvat verschillende modellen tassen, zodat er altijd een Valentino tas is die perfect aansluit bij je behoeften, waar je ook naartoe gaat. Niet alleen de stijl is bewonderenswaardig, maar ook de kwaliteit. Omdat oprichter Mario Valentino eerst leer verkocht, wist hij precies wat het beste leer is voor zijn tassen. Deze kwaliteit is niet veranderd.

Valentino Bags shoppen bij Travelbags

Heb je jouw favoriete Valentino tas gevonden? Bestel deze dan moeiteloos online bij Travelbags, dé tassenspecialist. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.