Ucon Acrobatics

Minimalistisch, creatief en duurzaam: dat is het tassen merk Ucon Acrobatics. Dit tijdloze Berlijnse merk ontwerpt de meest minimalistische tassen van gerecyclede materialen omdat duurzaamheid voor hen erg belangrijk is. Deze creatieve designs zijn perfect om mee te nemen naar werk, school of een dagje uit. Bekijk de hele Ucon Acrobatics collectie bij Travelbags!

1 - 34 van 34 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

 

Ontdek Ucon Acrobatics

De missie van Ucon Acrobatics is het leveren van hoogwaardige collecties voor een nieuwe generatie creatievelingen die klaar zijn voor verandering. Het merk heeft een passie voor creatieve design met een duurzame mentaliteit. Tijdloze silhouetten en het niet opvolgen van vluchtige trends zorgt ervoor dat jij nóg langer kan genieten van jouw Ucon Acrobatics tas. Met hun motto waarbij ze gaan voor een minimaal design met minimale uitstoot, laten ze zien dat minder meer kan zijn. Deze tijdloze, minimalistische tassen blijven lang aan jouw zijde en zijn perfect om overal mee naar toe te nemen!

Ucon Acrobatics: duurzame en minimalistische tassen

Ucon Acrobatics wil het goede voorbeeld geven wat betreft duurzaamheid door het best mogelijke product te creëren zonder onnodige schade te veroorzaken. Waar het voor Ucon Acrobatics begon bij het maken van tassen van katoen, hebben ze sinds 2018 een verandering gemaakt door producten te produceren van zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Zo is polyethyleentereftalaat (PET) van gerecyclede waterflessen een van de belangrijkste materialen. Om deze milieuvriendelijke oplossingen te creëren werkt Ucon Acrobatics met zorgvuldig geselecteerde verenigingen en partners. Het merk wordt socialer, verantwoordelijker en transparanter met de hulp van deze partijen.