Trixie schooltassen

Een vrolijke schooltas maakt de dag voor ieder kind nóg leuker! Trixie heeft een breed assortiment aan schooltassen in verschillende kleuren en modellen, zodat er voor elk kind een dierenvriend is. Bekijk de collectie schooltassen van Trixie bij Travelbags!

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Trixie collectie

Bij Trixie draait alles om oneindige fantasie van kinderen. De collecties met kleurrijke prints en texturen spreken zowel kinderen als ouders aan. Er is voor elk kind een oneindige verbeelding, dankzij het brede assortiment tassen van Trixie. Het merk is zuinig op de planeet omdat dit de speelplaats is voor de kinderen. Daarom wordt er gekeken naar de eisen en functies bij de ontwikkeling van nieuwe producten, zodat ze lang meegaan én nuttig zijn. Trixie wil de creativiteit, het grenzeloos spelen en de fantasie van kinderen koesteren. Mix en match de Trixie collectie en combineer jouw favorieten!

De vrolijke schooltassen van Trixie

Met een schooltas van Trixie worden schooldagen nóg leuker. De schooltassen zitten goed, zijn stevig en zijn dicht te maken, zodat je kleintje niet bang hoeft te zijn dat hij iets verliest. Deze dierenvrienden zijn perfect om alle spullen in mee te nemen die je kind op school nodig heeft, zoals een lunchbox, drinkfles, een etui en wat extra’s. De schooltassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, formaten en kleuren, zodat er voor elk kind een gewenste tas is. Bekijk de hele collectie Trixie schooltassen bij Travelbags en combineer het met een van de Trixie accessoires