Travelbags Reistassen

Ontdek de reistassen van Travelbags. Als specialist in koffers en tassen weet Travelbags precies wat er van een goede reistas wordt gevraagd. De collectie bevat elegante leren weekenders en sportieve reistassen vervaardigd van polyester, beschikbaar in verschillende formaten. Bekijk hier de collectie!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Travelbags
Geschikt voor aantal kg
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 7 van 7 artikelen

Aanbevolen

Travelbags

Travelbags is dé specialist in koffers en tassen en begrijpt daarom precies aan welke eisen een reistas moet voldoen. Deze jarenlange ervaring heeft Travelbags toegepast in hun reistassencollectie. Naast reistassen is er ook een Travelbags koffer collectie die perfect aansluit bij wat er van een koffer wordt verwacht.

Reistassen van Travelbags

De reistassencollectie omvat The Base Leather en The Base Duffle. The Base Leather kenmerkt zich door zijn stijlvolle leder, waardoor je met deze reistas elegant op reis gaat. Naast het stoere uiterlijk van leer, biedt dit materiaal jarenlang plezier, aangezien leer met de tijd alleen maar mooier wordt. The Base Duffle is ideaal voor vakanties of sportactiviteiten. Deze tas, vervaardigd uit stevig polyester, beschikt over verschillende vakken voor een comfortabel gebruik. Ontdek de collectie en vind de Travelbags reistas die perfect bij jou past!