Travelbags

Je gaat op reis en neemt mee: een Travelbags koffer! Onze collectie biedt een ruime keus aan handbagage koffers en grote koffers, in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Naast de eigen Travelbags koffers kun je ook bij ons terecht voor cadeaukaarten.

1 - 33 van 33 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Travelbags collectie

Als specialist in koffers en tassen weet Travelbags natuurlijk precies waar een goede koffer aan moet voldoen. Onze kennis en expertise op het gebied van reisbagage hebben we dan ook ingezet om een eigen handbagage koffer te produceren. Na het introduceren van de succesvolle, hardschalige Cabin Ok koffer werd er begin 2017 ook een zachte variant toegevoegd. Beide koffers zijn geschikt als handbagage en voldoen dan ook aan de IATA-norm. De IATA-norm bepaalt de algemene formaten van handbagage en wordt door de meeste vliegmaatschappijen geaccepteerd om te worden meegenomen in het vliegtuig. Klanten zijn dol op deze koffers omdat ze licht, stoer en praktisch zijn. Daarnaast is de verhouding tussen prijs en kwaliteit gewoon erg goed. Bij Travelbags geloven we dan ook in de kracht van no-nonsense en dit is terug te zien in de designs van de Cabin Ok koffers. Geen onnodige toevoegingen, maar wel alles wat nodig is voor een comfortabele, veilige reis. De handige vakken, soepele wielen en het lichte gewicht dragen allemaal bij aan het comfortabele aspect van de koffers. Daarnaast is bagage veilig opgeborgen dankzij het geïntegreerde cijferslot dat zowel op de hardschalige als de zachte koffers te vinden is. Al deze aspecten maken de Cabin Ok koffer van Travelbags de ideale handbagage koffer voor de frequente reiziger. De Cabin Ok koffers van Travelbags zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Kies voor vier of twee wielen en ga voor een zachte of harde variant. Ook is er keuze uit verschillende, tijdloze kleuren.

Travelbags koffers en meer

Naast de eigen koffers heeft Travelbags.nl een enorm uitgebreid assortiment koffers, tassen, portemonnees en accessoires van verschillende merken. Iedereen kan hier een tas, koffer of accessoire naar keuze bestellen. Het is natuurlijk ook erg leuk om iemand een mooie tas cadeau te doen. Omdat de smaak van iedereen verschilt en het erg lastig kan zijn om een geschikt cadeau te vinden, is er de Travelbags cadeaukaart. Deze wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking en zorgt ongetwijfeld voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Bestel de koffers en cadeaukaarten online op Travelbags.nl.