Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,551 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

The North Face trolleys

Een trolley van The North Face is sportief, praktisch en daarmee geschikt voor allerlei reizen. 

3 artikelen
Meest verkocht

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Perfect voor elke trip!

The North Face is een bekend outdoormerk dat inmiddels niet meer uit de wereld van sportieve tassen en reisbagage is weg te denken. Het succesvolle merk werd in 1966 opgericht in North Beach, San Francisco. De oprichters waren fervent liefhebbers van buitensporten en verkochten op het begin voornamelijk bergsportartikelen. Het winkeltje kreeg de bijnaam 'The North Face', vernoemd naar het koudste en meest uitdagende gedeelte van bergen op het noordelijk halfrond. Een erg toepasselijke naam voor de producten van het merk, die de meest uitdagende avonturen kunnen doorstaan. Dit geldt zowel voor de sportieve rugzakken als de trolleys die het merk maakt.

Sportieve trolleys van The North Face

De trolleys van The North Face zijn flexibel en sterk tegelijk. Deze trolleys doorstaan iedere reis en bieden een optimaal draagcomfort aan de sportieve reiziger. Een populaire trolley van het merk is de Rolling Thunder, een reistas op wielen. Deze Rolling Thunder is van alle gemakken voorzien. Zo kan bagage overzichtelijk worden opgeborgen in de verschillende vakken en rolt de trolley soepel over het vliegveld of het station. De functionele aspecten van deze en andere trolleys combineert het merk uiterst goed met een stoere, sportieve look die eenvoudig te herkennen is aan logo. De handbagagekoffer van The North Face is dan ook klaar voor ieder avontuur.

The North Face trolleys online bestellen

Op zoek naar een sportieve en functionele trolley? Zoek niet verder, een trolley van The North Face is de ideale reisgezel voor avonturiers. De sportieve looks, praktische indeling en het gebruiksgemak maken de trolleys van The North Face uitermate populair. Bekijk de collectie en shop een stoere koffer van dit bekende merk online op Travelbags.nl.