The North Face Laptoptassen

Op zoek naar een stoere, oersterke én sportieve laptoptas? Ontdek dan de veelzijdige collectie van het outdoormerk The North Face nu online bij Travelbags.nl! De laptoptassen en rugzakken van The North Face hebben een uitmuntende draagcomfort en zijn ideaal om op de rug te dragen. 

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

The North Face Laptoptas kopen?

Wie kent het niet, het inmiddels wereldwijd bekende merk The North Face! Het merk is al vele jaren geliefd onder de buitensporters. In 1966 is het merk opgericht door twee avontuurlijke buitensportliefhebbers in San Fransisco, North Beach om precies te zijn. Al snel kreeg de winkel de naam 'The North Face', omdat dit op het noordelijke halfrond het koudste en meest uitdagende deel van de berg was! Het merk werd in korte tijd uitgebreid met buitensportkleding en bergsportartikelen. Inmiddels is de collectie van The North Face uitgebreid met rugzakken, trekking-rugzakken, schooltassenreistassen en kleinere dagrugzakken en laptoptassen! 

The North Face Laptoptassen: Oersterk en sportief!

De innovatieve en sportieve laptoptassen van The North Face zijn jouw ideale metgezel naar het werk of school. In de laptoptas neem je naast je laptop uiteraard meer dagelijkse benodigdheden mee. De laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prints, zodat er voor hem en haar een passende laptoptas in de collectie van The North Face is te vinden. De laptoptassen van The North Face zijn te herkennen aan de robuuste en sportieve uitstraling. Dankzij de gevoerde schouderbanden draag je en laptoptas moeiteloos op je rug. De laptoptas is daarnaast ook perfect om te gebruiken naar school of in het dagelijkse leven. Populaire series zijn onder andere The North Face Borealis, Jester en de Vault! 

Shop een laptoptas van The North Face online bij Travelbags.nl

Ben jij op zoek naar een sportieve en robuuste laptoptas om je laptop veilig en beschermd in te vervoeren? Ga dan voor een laptoptas uit de veelzijdige collectie van The North Face! Veel plezier met shoppen!