Dames werktassen

Kom goed de dag door met de werktassen van Travelbags! De tassen zijn speciaal ontworpen zodat jij zo praktisch mogelijk alle spullen mee naar je werk kunt nemen. Daarnaast dragen deze tassen bij aan een professionele uitstraling en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Travelbags heeft zowel vrouwen als mannen business tassen. Door de diversiteit van de werktassen zit er zeker een dames werktas van Travelbags bij die perfect past bij jouw werkomgeving.

289 - 324 van 361 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Dames werktassen: Praktisch en stijlvol

Het belang van een goede werktas is het zo praktisch mogelijk ordenen van de spullen die je erin doet. Om die reden beschikken de business tassen over verschillende opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan vakken waar je jouw pennen, mappen, documenten en telefoon in kwijt kan. Een die vaak terug komt in de verschillende ontwerpen is de tablet- of laptopvak. Door de aparte vakken worden jouw spullen altijd goed beschermd tegen stoten.

Ruime keuze kleuren & materialen werktassen

De vraag naar werktassen voor dames zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Om die reden beschikt Travelbags over verschillende kleuren en modellen die ontzettend stijlvol zijn. Kleuren als groen, rood en blauw geven net die extra touche aan jouw werktas zonder dat het schreeuwerig overkomt. Daarnaast beschikt Travelbags over zowel leren werktassen als duurzame tassen (waarvan sommige tassen ook zeer geschikt als werktas), van bijvoorbeeld gerecycled materiaal. Door de diversiteit van de business tassen kan jij elke dag stralen op werk.

Top merken werktassen

In het dames werktassen assortiment zitten vele topmerken zoals, Burkely, Micmacbags, The Chesterfield Brand en  Castelijn & Beerens. Elk merk geeft nog zijn eigen touche aan de werktas. Bijvoorbeeld een rits aan de voorzijde, een label met het merk of kleine details als drukknopen. Op zoek naar een kwalitatieve werktas die jouw dagelijkse routine gemakkelijker maakt? Bij Travelbags ben je zeker aan het goede adres. Meer weten over de business tassen? Neem dan nu contact op met onze klantenservice.