Vegan tassen

Tegenwoordig wordt de mens zich steeds bewuster van het feit dat wij iets moeten doen om de aarde te beschermen. Met de aankoop van een tas gemaakt van vegan leer kun je al een beetje je steentje bijdragen. Vegan leer is gemaakt van "niet dierlijke" producten, voor als jij het welzijn van dieren belangrijk vindt. Er zijn steeds meer merken die het welzijn van dieren en moeder aarde belangrijker vinden, dus het aanbod vegan tassen wordt continu uitgebreid.

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Tassen van vegan leer

Het gebruik van vegan leer wordt steeds populairder. Het lijkt qua sterk een beetje op echt leer maar wordt vervaardigd uit 'niet-dierlijke' materialen. Steeds meer merken hechten waarde aan dierenwelzijn en het milieu, waardoor het aanbod groeit. Vegan tassen zijn ideaal voor wie op zoek is naar stijl en tegelijkertijd een steentje wil bijdragen aan het welzijn van dieren en onze planeet.

Vegan tassen bij Travelbags

Bij Travelbags ontdek je een brede collectie vegan tassen, variërend van grote shoppers tot compacte vegan handtassen. Wat je ook zoekt, je vindt het hier online. Naast diverse modellen en formaten bieden we ook een uitgebreid kleurenpalet in onze vegan tassen collectie, van basic zwart tot opvallend roze of groen. Heb je jouw nieuwe vegan tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags, dé online specialist in tassen.