Dames schoudertassen

De dames schoudertas is er in veel verschillende maten en soorten. Een schoudertas wordt vaak als praktisch gezien maar kan ook zeker heel stijlvol zijn. Zoek je een bepaalde kleur, maat of model? Travelbags heeft door haar grote assortiment vast de dames schoudertas die jij zoekt!

73 - 108 van 1.250 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Dames schoudertas voor school

Ben je op zoek naar een leuke schoudertas voor dames die handig is voor school? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Wanneer je voor school gebruik maakt van een laptop is het aan te raden om een dames schoudertas uit te zoeken waar een laptop vak in zit. Dit is natuurlijk het beste om je laptop te beschermen op weg naar school of in de gangen wanneer je naar een ander vak of college moet. Mocht je op zoek zijn naar een schoudertas voor school, bekijk dan eens ons aanbod binnen school schoudertassen

Verschillende merken dames schoudertassen

Door het ruime aanbod van merken zal er altijd wel een schoudertas voor de dame tussen zitten die jou aanspreekt. De merken die over een uitgebreide collectie dames schoudertassen beschikken zijn onder andere: Burkely, Cowboysbag en Flora en Co. Doordat je de keuze hebt uit zo’n 70 verschillende merken die dames schoudertassen aanbieden, heb je ook te maken met verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils!

Leren dames schoudertassen

Het grootste gedeelte van de dames schoudertassen is gemaakt van leer. Dit kan echt leer zijn maar je kunt ook kiezen voor imitatie leer, ofwel vegan tassen.

Mocht je toch geen vorm van leer willen in jouw dames schoudertas zijn er ook nog andere opties. Een aantal van deze opties waar een groter aanbod in is zijn: katoen, nylon & polyester. Er is zelfs de mogelijkheid om te gaan voor duurzame tassen, die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.